Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens

Dansk Boligbyg står for at opføre ejendommen, der følges op af en naboejendom med otte etager. Projektet har allerede solid storlejer på plads til flere etagers erhverv.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

I begyndelsen af 2017 vil et ni etagers højhus gradvist skyde i vejret på Blumersgade i Horsens. Det skal ske over to etaper, skriver Horsens Folkeblad.

Det er forsyningsselskabet Nrgi, der i første omgang har købt grunden af Horsens Kommune. Overtagelsesdagen er 1. september, men derefter bliver den hurtigt solgt videre.

"Vi køber grunden af Nrgi og opfører et byggeri, hvor Nrgi kommer til at sidde til leje," siger Anton Nørgaard, afdelingsleder hos Dansk Boligbyg, til Horsens Folkeblad.

Første etape er på ca. 5000 kvm fordelt på otte etager. Grundplan bliver et parkeringsområde under bygningen, der skal stå på søjler. Dermed vil de otte etager reelt strække sig op i ni etagers højde. Her skal de fem nederste etager være erhverv, hvoraf de fire nederste får Nrgi som lejere. De tre øverste etager skal rumme ejerlejligheder.

Anden etape er også på ca. 5000 kvm, men bliver en etage lavere. Her vil der også være fem etager til erhverv og kun to etager til boliger øverst.

Bygherre for ny bydel i Horsens: Investorer er velkomne

Retsbygning i Horsens forvandlet til liebhaverlejligheder

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Photo: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende