EjendomsWatch

Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens

Dansk Boligbyg står for at opføre ejendommen, der følges op af en naboejendom med otte etager. Projektet har allerede solid storlejer på plads til flere etagers erhverv.

Foto: Colourbox

I begyndelsen af 2017 vil et ni etagers højhus gradvist skyde i vejret på Blumersgade i Horsens. Det skal ske over to etaper, skriver Horsens Folkeblad.

Det er forsyningsselskabet Nrgi, der i første omgang har købt grunden af Horsens Kommune. Overtagelsesdagen er 1. september, men derefter bliver den hurtigt solgt videre.

"Vi køber grunden af Nrgi og opfører et byggeri, hvor Nrgi kommer til at sidde til leje," siger Anton Nørgaard, afdelingsleder hos Dansk Boligbyg, til Horsens Folkeblad.

Første etape er på ca. 5000 kvm fordelt på otte etager. Grundplan bliver et parkeringsområde under bygningen, der skal stå på søjler. Dermed vil de otte etager reelt strække sig op i ni etagers højde. Her skal de fem nederste etager være erhverv, hvoraf de fire nederste får Nrgi som lejere. De tre øverste etager skal rumme ejerlejligheder.

Anden etape er også på ca. 5000 kvm, men bliver en etage lavere. Her vil der også være fem etager til erhverv og kun to etager til boliger øverst.

Bygherre for ny bydel i Horsens: Investorer er velkomne

Retsbygning i Horsens forvandlet til liebhaverlejligheder

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier