EjendomsWatch

Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens

Dansk Boligbyg står for at opføre ejendommen, der følges op af en naboejendom med otte etager. Projektet har allerede solid storlejer på plads til flere etagers erhverv.

Foto: Colourbox

I begyndelsen af 2017 vil et ni etagers højhus gradvist skyde i vejret på Blumersgade i Horsens. Det skal ske over to etaper, skriver Horsens Folkeblad.

Det er forsyningsselskabet Nrgi, der i første omgang har købt grunden af Horsens Kommune. Overtagelsesdagen er 1. september, men derefter bliver den hurtigt solgt videre.

"Vi køber grunden af Nrgi og opfører et byggeri, hvor Nrgi kommer til at sidde til leje," siger Anton Nørgaard, afdelingsleder hos Dansk Boligbyg, til Horsens Folkeblad.

Første etape er på ca. 5000 kvm fordelt på otte etager. Grundplan bliver et parkeringsområde under bygningen, der skal stå på søjler. Dermed vil de otte etager reelt strække sig op i ni etagers højde. Her skal de fem nederste etager være erhverv, hvoraf de fire nederste får Nrgi som lejere. De tre øverste etager skal rumme ejerlejligheder.

Anden etape er også på ca. 5000 kvm, men bliver en etage lavere. Her vil der også være fem etager til erhverv og kun to etager til boliger øverst.

Bygherre for ny bydel i Horsens: Investorer er velkomne

Retsbygning i Horsens forvandlet til liebhaverlejligheder

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier