EjendomsWatch

Ejer af butikscenter sparker renovering til hjørne

Fremtiden for Skovparkens Butikscenter i Kolding er uafklaret, og derfor vil ejeren ikke poste en masse penge i istandsættelse. Han afventer udspil fra Kolding Kommune.

Foto: Google Street View

Der er ikke udsigt til, at Skovparkens Butikscenter i Kolding bliver istandsat, skriver Jydskevestkysten. Det fastslår Preben Meldgaard fra Herning-virksomheden Presan Ejendomme, der ejer centret. Han tilføjer, at centret er til salg.

Da Presan Ejendomme købte centret for 10 år siden, var Fakta ankerlejer, men dagligvarebutikken forsvandt kort tid efter. Centret er langsomt blevet fyldt op med lejere igen, men til en husleje, der er væsentligt lavere. Det betyder, at det kun lige løber rundt, og at der ikke er overskud til investeringer.

"Det løber rundt, men heller ikke mere," siger Preben Meldgaard ejer af og direktør i Presan Ejendomme, til Jydskevestkysten.

Han forklarer, at virksomheden i årevis har været i dialog med Kolding Kommune for at finde en løsning på centrets fremtid, men at der altså ikke er nogen aftale på plads om hverken køb eller nedrivning. Presan Ejendomme vil ikke bekoste en renovering, hvis kommunen beslutter at rive centret ned.

Spektakulært kontorprojekt i Kolding er sat i venteposition

Lokal investor melder hus forbi omkring skrottet boligprojekt hos Danica

Rift om lejligheder i Kolding Sky inden første spadestik

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier