EjendomsWatch

Spektakulært kontorprojekt i Kolding er sat i venteposition

Et nyt kontorbyggeri skal snart se dagens lys i Kolding. Der mangler dog lejere, før projektet kan skydes i gang, men Colliers-direktør er optimist, siger han til EjendomsWatch.

Visualisering af projektet "A Tower" i Kolding. | Foto: PR

Et storstilet byggeprojekt står for øjeblikket og venter i kulissen i Kolding. Én til to lejere skal melde deres ankomst, før projektet kan realiseres. Det er erhvervsmægleren Colliers, der skal bistå med at udleje de 4000 kvm, der vil være i det kommende kontortårn, A Tower, i Kolding.

"Det er altid det, der er kunsten - at samle den lejersammensætning der gør, at huset rent faktisk bliver bygget og ikke bare projekteret," siger René Neesgaard, direktør hos Colliers International i Vejle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier