EjendomsWatch

Lokal investor melder hus forbi omkring skrottet boligprojekt hos Danica

Byens borgmester appellerer til at "tænke lidt kreativt". Formuende lokal investor med præference for boligejendomme er ikke interesseret i projektet.

Pierre Legarth, adm. direktør i Pierre Ejendomme. | Foto: Ritzau Scanpix/Joachim Ladefoged

Jørn Pedersen (V), borgmester i Kolding Kommune, ærgrer sig i Jydskevestkysten over, at Danica Pension dropper planerne om at ombygge en tidligere universitetsbygning i byen til boliger. Han opfordrer nu til at "tænke lidt kreativt, så vi kan få andre bragt i spil".

En af byens ejendomsudviklere, Pierre Legarth, tvivler dog på, at der kan indrettes boliger. Han satser netop på at udvikle boliger i Kolding, og han har også været på besøg i ejendommen og regnet på tingene.

"Når Danica ikke kan få økonomien til at hænge sammen, så er der ikke nogen, der kan få tingene til at hænge sammen. Det bliver alt for dyrt at bygge om til lejligheder. Alle vinduer skal skiftes, og lejlighederne bliver alt for store," siger Pierre Legarth til Jydskevestkysten.

Han synes dog, at den tidligere universitetsbygning er en af byens flotteste ejendomme. Derfor har den også fortjent bedre end at stå tom, lyder det fra Pierre Legarth, der tidligere i år tjente stort på at sælge sin autolakeringskoncern, Pierre.dk, der er Europas største af sin slags.

Danica Ejendomme opgiver boligbyggeri i Kolding 

Ejendomsinvestor fra Kolding har solgt sit livsværk

Kolding-matator satser på private boliger

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier