EjendomsWatch

Danica Ejendomme opgiver boligbyggeri i Kolding

Planen om at ombygge det tidligere universitet til 70 lejligheder er droppet. Danica Ejendomme kan ikke få økonomien til at hænge sammen. I stedet vil Danica Ejendomme udleje stedet i mindre bidder.

Foto: Google Street View

Den tidligere universitetsejendom på Engstien i Kolding bliver ikke ombygget til 70 lejligheder som planlagt, skriver Jydskevestkysten. Danica Ejendomme, der ejer bygningen, kan ikke få regnestykket til at hænge sammen.

"Det har vist sig at være dyrere og vanskeligere at ombygge stedet end ventet. Det kræver virkelig meget, hvis det skal modelleres til moderne lejligheder," siger Peter Mering, direktør i Danica Ejendomme, til Jydskevestkysten.

I dag er der en daginstitution i en del af ejendommen, og den kan nu se frem til flere nye lejere, lyder det fra Peter Mering. Han vurderer, at det bliver svært at finde én lejer til hele ejendommen.

Koldings borgmester Jørn Pedersen (V) krydser dog fortsat fingre for, at der kommer boliger på området. Syddansk Universitets afdeling i Kolding flyttede for to år siden fra Engstien til nybyggeri på Østerbrogade.

Uro om Danicas prestigeprojekt til 5 milliarder

Rift om lejligheder i Kolding Sky inden første spadestik

Mindre afkast ridser Danicas ejendomsgevinst

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier