EjendomsWatch

Rift om lejligheder i Kolding Sky inden første spadestik

Interessen for at købe en lejlighed i højhuset er større end forventet, lyder det fra projektudvikleren bag. Byggeriet af ejendommen går i gang næste år.

Foto: Arkitema

Byggeriet af højhuset Kolding Sky går først i gang i løbet af 2017, men allerede nu er der interesse for en lejlighed i højhuset, skriver Jydskevestkysten. Påstanden kommer fra Martin Jensen, der er direktør i Bjert Invest, som står for opførelsen af højhuset i bydelen Design City Kolding.

"Vi har fået flere reservationer, end vi havde regnet med. Nu skal købskontrakterne laves færdig," siger Martin Jensen, der ikke på stående fod kan sætte tal på, hvor mange der har reserveret en lejlighed.

Samlet bliver der cirka 55 lejligheder i højhuset, der efter planen kommer op i 19 etager. Antallet af lejligheder kan svinge alt efter hvilke ønsker, som køberne har til størrelsen.

Bjert Invest har indgået et samarbejde med NCC og Arkitema om at opføre højhuset i Design City Kolding. Derudover har selskabet indledt et samarbejde med Home om at sælge de eksklusive lejligheder. Desuden er LB Consult hyret som bygherrerådgiver.

Kolding-matator satser på private boliger

Kolding sætter fut i fyrværkeri-grund

Kolding firedobler prognose for salg af ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier