Rift om lejligheder i Kolding Sky inden første spadestik

Interessen for at købe en lejlighed i højhuset er større end forventet, lyder det fra projektudvikleren bag. Byggeriet af ejendommen går i gang næste år.
Foto: Arkitema
Foto: Arkitema

Byggeriet af højhuset Kolding Sky går først i gang i løbet af 2017, men allerede nu er der interesse for en lejlighed i højhuset, skriver Jydskevestkysten. Påstanden kommer fra Martin Jensen, der er direktør i Bjert Invest, som står for opførelsen af højhuset i bydelen Design City Kolding.

"Vi har fået flere reservationer, end vi havde regnet med. Nu skal købskontrakterne laves færdig," siger Martin Jensen, der ikke på stående fod kan sætte tal på, hvor mange der har reserveret en lejlighed.

Samlet bliver der cirka 55 lejligheder i højhuset, der efter planen kommer op i 19 etager. Antallet af lejligheder kan svinge alt efter hvilke ønsker, som køberne har til størrelsen.

Bjert Invest har indgået et samarbejde med NCC og Arkitema om at opføre højhuset i Design City Kolding. Derudover har selskabet indledt et samarbejde med Home om at sælge de eksklusive lejligheder. Desuden er LB Consult hyret som bygherrerådgiver.

Kolding-matator satser på private boliger

Kolding sætter fut i fyrværkeri-grund

Kolding firedobler prognose for salg af ejendomme

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også