EjendomsWatch

Højgaard: Moderfond øger aktiebeholdningen

Knud Højgaards Fond har sat sig på en større andel af aktierne i Højgaard Holding, der ejer aktiemajoriteten i MT Højgaard.

Knud Højgaards Fond har sat sig på en større andel af aktierne i Højgaard Holding. Dermed har selskabets moderfond nu 68,7 pct. af aktiekapitalen mod tidligere 65,0 pct., skriver Højgaard Holding i en meddelelse.

Fonden har nu en stemmeandel på 83,5 pct. Tidligere lød andelen på 78,9 pct.

Højgaard Holding ejer 54 pct. af delebarnet MT Højgaard, mens Monberg & Thorsen sidder på 46 pct. af selskabet. De to holdingselskaber fortalte for nyligt, at de undersøger muligheden for at fusionere.

MT Højgaard vinder kontrakt på 452 mio. kr.

MT Højgaard fortsætter guldrandet Thule-kontrakt

Forsiden lige nu

Medie: Nødlidende andelsforening leder efter køber

Andelsboligforeningen Ringertoften i København med en gæld på 459 mio. kr. leder efter en køber til foreningens ejendom. Det viser salgsmateriale, som mediet Insidebusiness er kommet i besiddelse af. "Garvet kriseadvokat" er på sagen, lyder det.

Ineffektivitet koster milliarder i den almene boligsektor

Trods milliardgevinster ved at samle indkøb centralt vælger de fleste boligselskaber selv at købe ind og hyre håndværkere. Sektoren agerer umodent, mener konsulentfirma, som til dels bakkes op af sektorens fælles indkøbsenhed, Almenindkøb. Her møder man lokal uvilje mod at hente besparelser, hvilket der kan være lyssky grunde til, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier