EjendomsWatch

Højgaard: Moderfond øger aktiebeholdningen

Knud Højgaards Fond har sat sig på en større andel af aktierne i Højgaard Holding, der ejer aktiemajoriteten i MT Højgaard.

Foto: MT Højgaard

Knud Højgaards Fond har sat sig på en større andel af aktierne i Højgaard Holding. Dermed har selskabets moderfond nu 68,7 pct. af aktiekapitalen mod tidligere 65,0 pct., skriver Højgaard Holding i en meddelelse.

Fonden har nu en stemmeandel på 83,5 pct. Tidligere lød andelen på 78,9 pct.

Højgaard Holding ejer 54 pct. af delebarnet MT Højgaard, mens Monberg & Thorsen sidder på 46 pct. af selskabet. De to holdingselskaber fortalte for nyligt, at de undersøger muligheden for at fusionere.

MT Højgaard vinder kontrakt på 452 mio. kr.

MT Højgaard fortsætter guldrandet Thule-kontrakt 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier