EjendomsWatch

Monberg & Thorsen får ny direktør

Monberg & Thorsen har udnævnt bestyrelsesmedlem til adm. direktør med virkning fra den 16. april.

Monberg & Thorsen har udnævnt bestyrelsesmedlem Lars Goldschmidt til adm. direktør med virkning fra den 16. april. | Foto: Flemming Schiller/Polfoto

Monberg & Thorsen har udnævnt bestyrelsesmedlem Lars Goldschmidt til adm. direktør med virkning fra den 16. april.

Det er sket på det konstituerende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen, hvor Christine Thorsen blev nyvalgt til bestyrelsen i stedet for Monberg & Thorsens nuværende adm. direktør, Mats Jönsson, der har valgt at træde ud af bestyrelsen.

Christine Thorsen træder ind i MT Højgaard-bestyrelsen

Monberg & Thorsens nye direktør Lars Goldschmidt har siddet i Monberg & Thorsens bestyrelse siden 2010. Lars Goldschmidt var i perioden 2008 til 2014 medlem af Dansk Industris direktion.

Det børsnoterede Monberg & Thorsen ejer 46 pct. af entreprenørkoncernen MT Højgaard, hvis anden store ejer er Højgaard Holding.

Monberg & Thorsen og Højgaard Holdings to moderfonde, Meta Thorsens Fond og Knud Højgaards Fond, meddelte i slutningen af februar, at de har besluttet at sondere muligheden for at fusionere de to børsnoterede holdingselskaber.

Entreprenørkoncern siger farvel til topchefen efter uenighed

Højgaard: Moderfond øger aktiebeholdningen 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier