EjendomsWatch

Herning-entreprenør går ind i projektudvikling

Entreprenørvirksomheden udvider forretningskonceptet med projektudvikling af egne projekter. Bydel i Silkeborg er pilotprojekt.

Jesper Friis Poulsen, adm. direktør og anden generation i den familieejede entreprenørvirksomhed JFP. | Foto: PR

Efter en række gode år målt på både vækst, omsætning og indtjening, går entreprenørvirksomheden JFP, der har afdeling i både Herning og København, nu nye veje. Det skriver JFP i en pressemeddelelse.

"Med en solid egenkapital og en god økonomi kan vi nu kigge andre veje end vores kerneforretning for at skabe et endnu bredere fundament.  Et af disse nye forretningsområder er udvikling af egne projekter. Et område, som vi tidligere har dyrket i det små, men som vil få endnu mere fokus de kommende år med det formål at skabe endnu flere byggeopgaver til JFP," siger Jesper Friis Poulsen, adm. direktør og anden generation i det familieejede selskab, i meddelelsen.

Det nye forretningsområde bliver skudt i gang med udviklingsprojektet Sydbyen i Silkeborg, hvor et større nedbrydningsarbejde om kort tid vil blive påbegyndt. Her er der både almennyttige boliger, ejerboliger, parkeringskælder og en Rema 1000-butik på vej.

Projektudviklingen af de cirka 17.000 etagemeter er foregået i samarbejde med to af de fremtidige aktører i området, Boligselskabet AAB og Rema Butiksudvikling.

Byggeboom i Sydbyen i Silkeborg

Rema 1000 har succes med eget ejendomsselskab

Projektet har været undervejs i mange år, er JFPs hidtil største projektudviklingssag. Projektet er tegnet og disponeret af Aarstiderne Arkitekter, mens Søren Jensen er ingeniører på opgaven - begge med base i Silkeborg.

Udviklingssagen, der har været undervejs i mange år, er JFPs hidtil største projektudviklingssag. Projektet er tegnet og disponeret af Årstiderne Arkitekter, mens Søren Jensen er ingeniører på opgaven – begge med base i Silkeborg.

Det er forventningen, at sidste etape af byggeriet bliver afsluttet i 2018, og salget af boligerne forventes at gå i gang i efteråret.

Nyt kollegiebyggeri på vej i Viborg

Årstiderne Arkitekter åbner tegnestue i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier