EjendomsWatch

Ny byplanchef i Odense Kommune

Tiltrædelsen sker den 1. maj. Forgængeren stoppede i 2015.

Den 1. maj tiltræder Jeanette Olsen jobbet som chef for Byplan i Odense Kommunes afdeling for Byudvikling i By- og Kulturforvaltningen. Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

Jeanette Olsen er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole og har siden 2007 har været ansat i Slagelse Kommune, senest som afdelingschef for Planafdelingen.

Hun bliver chef for 24 medarbejdere i Byplan. Kontoret har ansvaret for Odenses overordnede planlægning herunder kommuneplaner, kommuneplantillæg, Vurderinger af Virkninger på Miljøet (VVM), områdefornyelse og kvarterplanlægning. Herudover arbejder kontoret med byudvikling i forbindelse med eksempelvis lokalplaner, byfornyelse, støtte til byggeri og bebyggelsesplaner.

Dermed erstatter Jeanette Olsen den tidligere byplanschef, Dorthe Harbo Andersen, der siden den 1. december 2015 har været planchef i Roskilde Kommune.

Ny kvinde i spidsen for Odenses byudvikling

Odenses borgmester: "Vi har drysset guld ud på gaden"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier