EjendomsWatch

Ny byplanchef i Odense Kommune

Tiltrædelsen sker den 1. maj. Forgængeren stoppede i 2015.

Den 1. maj tiltræder Jeanette Olsen jobbet som chef for Byplan i Odense Kommunes afdeling for Byudvikling i By- og Kulturforvaltningen. Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

Jeanette Olsen er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole og har siden 2007 har været ansat i Slagelse Kommune, senest som afdelingschef for Planafdelingen.

Hun bliver chef for 24 medarbejdere i Byplan. Kontoret har ansvaret for Odenses overordnede planlægning herunder kommuneplaner, kommuneplantillæg, Vurderinger af Virkninger på Miljøet (VVM), områdefornyelse og kvarterplanlægning. Herudover arbejder kontoret med byudvikling i forbindelse med eksempelvis lokalplaner, byfornyelse, støtte til byggeri og bebyggelsesplaner.

Dermed erstatter Jeanette Olsen den tidligere byplanschef, Dorthe Harbo Andersen, der siden den 1. december 2015 har været planchef i Roskilde Kommune.

Ny kvinde i spidsen for Odenses byudvikling

Odenses borgmester: "Vi har drysset guld ud på gaden"

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier