EjendomsWatch

Ny vicedirektør i Bygningsstyrelsen

Hidtidig konstitueret projektdirektør rykker et trin op.

Foto: PR

Statens ejendomsvirksomhed, Bygningsstyrelsen, har udnævnt Signe Primdal Kæregaard som vicedirektør fra. 1. maj, meddeler styrelsen.

Hun kommer senest fra en stilling som konstitueret projektdirektør i Bygningsstyrelsen og har været leder siden 2008. Hun er uddannet civilingeniør.

"Vi får med Signe en vicedirektør, som kan skabe en stærk gennemførelse af vores byggeopgaver, og som har et klart fokus på løsninger. Signe er meget dygtig til at kommunikere klart og tydeligt. Derudover ved vi, at hun på meget kompetent vis kan skabe følgeskab, mening og motivation i organisationen," siger Gyrithe Saltorp, direktør i Bygningsstyrelsen, i meddelelsen.

Bygningsstyrelsen revser rådgivere

Som en del af direktionen får 43-årige Signe Primdal Kæregaard særligt ansvaret for Bygningsstyrelsens byggeområde, som i øjeblikket omfatter planlagte og igangværende byggeri for 16 mia. kr.

Bygningsstyrelsen ejer 200 kontorejendomme på statens vegne med en værdi af 10,8 mia. kr. Dertil kommer 1300 universitetsbygninger på 2,1 mio. kvm til en værdi af 32 mia. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier