EjendomsWatch

Ny vicedirektør i Bygningsstyrelsen

Hidtidig konstitueret projektdirektør rykker et trin op.

Foto: PR

Statens ejendomsvirksomhed, Bygningsstyrelsen, har udnævnt Signe Primdal Kæregaard som vicedirektør fra. 1. maj, meddeler styrelsen.

Hun kommer senest fra en stilling som konstitueret projektdirektør i Bygningsstyrelsen og har været leder siden 2008. Hun er uddannet civilingeniør.

"Vi får med Signe en vicedirektør, som kan skabe en stærk gennemførelse af vores byggeopgaver, og som har et klart fokus på løsninger. Signe er meget dygtig til at kommunikere klart og tydeligt. Derudover ved vi, at hun på meget kompetent vis kan skabe følgeskab, mening og motivation i organisationen," siger Gyrithe Saltorp, direktør i Bygningsstyrelsen, i meddelelsen.

Bygningsstyrelsen revser rådgivere

Som en del af direktionen får 43-årige Signe Primdal Kæregaard særligt ansvaret for Bygningsstyrelsens byggeområde, som i øjeblikket omfatter planlagte og igangværende byggeri for 16 mia. kr.

Bygningsstyrelsen ejer 200 kontorejendomme på statens vegne med en værdi af 10,8 mia. kr. Dertil kommer 1300 universitetsbygninger på 2,1 mio. kvm til en værdi af 32 mia. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier