EjendomsWatch

Colliers tror på snarligt salg af Jensens Bøfhus-ejendom

Erhvervsmægleren tror på, at den kriseramte restaurantkæde får held med at sælge ejendom med boliger i.

Palle Skov Jensen, ejer af restaurantkæden Jensens Bøfhus. | Foto: Ritzau Scanpix/Nils Lund Pedersen

Restaurantkæden Jensens Bøfhus er klemt på økonomien, og derfor har kædens ejer, Palle Skov Jensen, sat sine ejendomme, hvor restaurantkæden har til huse, til salg.

Ifølge Jydskevestkysten ligger tre af ejendommene i Aarhus, Esbjerg og Randers. Den dyreste ligger i Esbjerg og er udbudt til knap 24 mio. kr. hos Colliers, mens den billigste i Randers kan erhverves for 19,4 mio. kr.

I forbindelse med ejendommen i Esbjerg er der også tale om otte lejelejligheder. Erhvervsmægleren Colliers er sat til at sælge ejendommene.

"Vi er fortrøstningsfulde omkring et salg af ejendommen, fordi vi har med en ejendom at gøre som er opført med restauration som formål, og fordi den er placeret i et område med god sikkerhed for restaurationsdrift. Vi ser, at der dukker nye konkurrenter op i området, og det er typisk et tegn på et godt marked," siger René Neesgaard, direktør og partner i Colliers, til Jydskevestkysten.

Kriseramt bøfkonge sætter ejendomme til salg

TK Development: Et moderne indkøbscenter er mere end butikker

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier