EjendomsWatch

Kriseramt bøfkonge sætter ejendomme til salg

Stifteren af Jensen's Bøfhus skrider nu til salg af ejendomme for at skaffe kapital, skriver Børsen.

Foto: Joachim Adrian

Stifter og ejer af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen, har taget flere midler i brug i håbet om at få ny kapital til sit bøfimperium, skriver Børsen.

Bøfkongen, der for nylig solgte selskabet Jensen's Køkken til Stryhn's, har også sat ejendomme til salg for i alt 64 mio. kr., viser en gennemgang af Palle Skov Jensens ejendomme.

"De er ikke en del af vores kerneforretning, og vi har fået nogle vurderinger af dem, som vi synes ser spændende ud," siger Palle Skov Jensen til Børsen.

Der er tale om tre ejendomme, der ligger i Aarhus, Esbjerg og Randers, og hvor Jensen's Bøfhus i dag driver restauranter. Den dyreste ligger i Esbjerg og er udbudt til knap 24 mio. kr. hos Colliers, mens den billigste i Randers kan erhverves for 19,4 mio. kr., fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier