EjendomsWatch

Kriseramt bøfkonge sætter ejendomme til salg

Stifteren af Jensen's Bøfhus skrider nu til salg af ejendomme for at skaffe kapital, skriver Børsen.

Foto: Joachim Adrian

Stifter og ejer af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen, har taget flere midler i brug i håbet om at få ny kapital til sit bøfimperium, skriver Børsen.

Bøfkongen, der for nylig solgte selskabet Jensen's Køkken til Stryhn's, har også sat ejendomme til salg for i alt 64 mio. kr., viser en gennemgang af Palle Skov Jensens ejendomme.

"De er ikke en del af vores kerneforretning, og vi har fået nogle vurderinger af dem, som vi synes ser spændende ud," siger Palle Skov Jensen til Børsen.

Der er tale om tre ejendomme, der ligger i Aarhus, Esbjerg og Randers, og hvor Jensen's Bøfhus i dag driver restauranter. Den dyreste ligger i Esbjerg og er udbudt til knap 24 mio. kr. hos Colliers, mens den billigste i Randers kan erhverves for 19,4 mio. kr., fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier