EjendomsWatch

TK Development: Et moderne indkøbscenter er mere end butikker

Den børsnoterede ejendomsudvikler TK Development putter biografer i selskabets shoppingcentre i Esbjerg, Frederikssund og Køge.

Foto: PR-illustration

Der bliver tilføjet en biograf til det igangværende byggeri af indkøbscentret Broen Shopping i Esbjerg.

Centeret, der efter planen står færdigt til næste år, er ejet af Capman Real Estate og TK Development med en ejerandel på henholdsvis 65 og 35 pct.

"Tiden går i stigende grad hen imod, at et moderne shoppingcenter skal kunne tilbyde andet end 'kun' butikker. Tilføjelsen af en stor, moderne biograf drevet af en topprofessionel operatør fremtidssikrer Broen Shopping sammen med Fitness DK, et stort udvalg af spisesteder og ca. 60 butikker," siger afdelingschef hos TK Development, Hans Skovaa, i en pressemeddelelse.

TK Development er allerede i gang med at tilføje en biograf til det allerede eksisterende indkøbscenter Sillebroen i Frederikssund, ligesom det kommende center Strædet i Køge får en biograf.

Opførelsen af biograferne sker i samarbejde med Nordisk Film Biografer, der er en del af Egmont-koncernen.

TK Development får ny partner i sjællandsk outlet-center

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier