EjendomsWatch

TK Development: Et moderne indkøbscenter er mere end butikker

Den børsnoterede ejendomsudvikler TK Development putter biografer i selskabets shoppingcentre i Esbjerg, Frederikssund og Køge.

Foto: PR-illustration

Der bliver tilføjet en biograf til det igangværende byggeri af indkøbscentret Broen Shopping i Esbjerg.

Centeret, der efter planen står færdigt til næste år, er ejet af Capman Real Estate og TK Development med en ejerandel på henholdsvis 65 og 35 pct.

"Tiden går i stigende grad hen imod, at et moderne shoppingcenter skal kunne tilbyde andet end 'kun' butikker. Tilføjelsen af en stor, moderne biograf drevet af en topprofessionel operatør fremtidssikrer Broen Shopping sammen med Fitness DK, et stort udvalg af spisesteder og ca. 60 butikker," siger afdelingschef hos TK Development, Hans Skovaa, i en pressemeddelelse.

TK Development er allerede i gang med at tilføje en biograf til det allerede eksisterende indkøbscenter Sillebroen i Frederikssund, ligesom det kommende center Strædet i Køge får en biograf.

Opførelsen af biograferne sker i samarbejde med Nordisk Film Biografer, der er en del af Egmont-koncernen.

TK Development får ny partner i sjællandsk outlet-center

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier