EjendomsWatch

H&M går efter flere og større butikker i Danmark

Den svenske tøjkæde havde 4 pct. fremgang i Danmark i første halvår, siger landechef til investormediet Investor.

Landechef for H&M Christel Friis-Mikkelsen. | Foto: PR

Modekoncernen H&M, der onsdag er aktuel med halvårsregnskab, er på vej til at supplere sine nuværende 102 butikker i Danmark, skriver det nye digitale investorsite Investor, der er en del af Jyllands-Postens erhvervsmedie Finans.

"Vi ser stadig muligheder for at åbne butikker på det danske marked. Dels helt nye butikker, som eksempelvis i Tønder og Middelfart - og dels udvide eksisterende butikker med mere salgsareal og nye koncepter for at forbedre udvalget for kunden," siger landechef Christel Friis-Mikkelsen til Investor.

Ifølge landechefen omsatte H&M for knap 2,7 mia. kr. i Danmark i første halvår mod knap 2,6 mia. kr. i samme periode 2015.

På globalt plan vil børsnoterede H&M udvide antallet af butikker med 10-15 pct. årligt.

Kriseramt modekoncern sætter domicil til salg

Skuffende salg tvinger kæde af tøjbutikker til at nedjustere

 

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier