EjendomsWatch

H&M går efter flere og større butikker i Danmark

Den svenske tøjkæde havde 4 pct. fremgang i Danmark i første halvår, siger landechef til investormediet Investor.

Landechef for H&M Christel Friis-Mikkelsen. | Foto: PR

Modekoncernen H&M, der onsdag er aktuel med halvårsregnskab, er på vej til at supplere sine nuværende 102 butikker i Danmark, skriver det nye digitale investorsite Investor, der er en del af Jyllands-Postens erhvervsmedie Finans.

"Vi ser stadig muligheder for at åbne butikker på det danske marked. Dels helt nye butikker, som eksempelvis i Tønder og Middelfart - og dels udvide eksisterende butikker med mere salgsareal og nye koncepter for at forbedre udvalget for kunden," siger landechef Christel Friis-Mikkelsen til Investor.

Ifølge landechefen omsatte H&M for knap 2,7 mia. kr. i Danmark i første halvår mod knap 2,6 mia. kr. i samme periode 2015.

På globalt plan vil børsnoterede H&M udvide antallet af butikker med 10-15 pct. årligt.

Kriseramt modekoncern sætter domicil til salg

Skuffende salg tvinger kæde af tøjbutikker til at nedjustere

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier