EjendomsWatch

Nyt butikscenter i Vanløse er 65 pct. udlejet

Byggeri på 59.000 kvm står næste år klar med en blanding af butikker, beboelse og p-kælder.

Foto: Sangenberg Architechts

"Kronen Vanløse" bliver navnet på det nye shoppingcenter, der næste år slår dørene op i Vanløse, meddeler ejendomsforvalteren Tristan Capital Partners i en pressemeddelelse.

"Interessen er på forhånd stor. Således er 65 pct. af butiksarealet, som omfatter 75 butikker og restauranter, allerede udlejet og blandt de nye navne tæller bl.a. Føtex, H&M og Sinnerup," hedder det i meddelelsen.

Bag "Kronen Vanløse" står den pan-europæiske ejendomsforvalter Tristan Capital Partners og Solstra Capital Partners, som er ejere og bygherrer på projektet.

"Vi er rigtig glade og stolte over, at så mange butikker på nuværende tidspunkt allerede er udlejet. Vi oplever fra alle sider en markant interesse for Vanløses nye centrum og vi glæder os ikke mindst på vegne af alle borgerne i og omkring Vanløse," lyder det fra Oscar Crohn, stifter og partner i Solstra Capital, i meddelelsen.

Centrets design og indretning er udført af Leonard Design Architects fra London. Oven på centret på anden, tredje og fjerde etage udbydes i alt 14.000 kvm boliger. Det er Sangberg Architechts, der står bag udformningen af de nye boliger, der udgøres af kompakte byhuse omgivet af en række grønne områder og indkøbsmuligheder et par trappetrin fra døren.

Bella Center-ejer vil investere over 7 mia. kr.

Bella Center-ejer får tilført 105 mio. kr. i frisk kapital

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier