EjendomsWatch

Butikscentre mister Fona-butikker på stribe

Kun otte ud af 56 Fona-butikker overlever, siger kurator ifølge Finans.

Foto: Jonas Olufsen/Polfoto

(rettet kl. 15.15 vedr. hvilke butikker, der overlever)

Den kriseramte elektronikkæde bliver et dyrt bekendtskab for en række butikcentre rundt i landet, der har lejet lokaler ud til kæden.

Ifølge det digitale erhvervsmedie Finans vil blot otte butikker overleve den nuværende rekonstruktion af kæden.

"Ingen vil overtage et Fona med så mange butikker. Derfor sigter vi nu mod, at kun otte butikker skal videreføres," siger kurator Ole Borch fra advokatfirmaet Bech-Bruun til Finans.

De otte butikker, der får lov til at overleve, ligger på Trianglen og Strøget i København, i Fisketorvet og på Frederiksberg. Også butikkerne i Lyngby Storcenter, Hørsholm Midtpunkt, Rødovre Centrum og på Aalborg Nytorv består.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier