EjendomsWatch

Butikscentre mister Fona-butikker på stribe

Kun otte ud af 56 Fona-butikker overlever, siger kurator ifølge Finans.

Foto: Jonas Olufsen/Polfoto

(rettet kl. 15.15 vedr. hvilke butikker, der overlever)

Den kriseramte elektronikkæde bliver et dyrt bekendtskab for en række butikcentre rundt i landet, der har lejet lokaler ud til kæden.

Ifølge det digitale erhvervsmedie Finans vil blot otte butikker overleve den nuværende rekonstruktion af kæden.

"Ingen vil overtage et Fona med så mange butikker. Derfor sigter vi nu mod, at kun otte butikker skal videreføres," siger kurator Ole Borch fra advokatfirmaet Bech-Bruun til Finans.

De otte butikker, der får lov til at overleve, ligger på Trianglen og Strøget i København, i Fisketorvet og på Frederiksberg. Også butikkerne i Lyngby Storcenter, Hørsholm Midtpunkt, Rødovre Centrum og på Aalborg Nytorv består.

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen leveres af Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier