EjendomsWatch

Københavns Lufthavn barsler med udvidelser for 400 mio. kr.

Opgradering af lufthavnens kapacitet til større flytyper kaster nu tre storentrepriser af sig. Byggeriet forventes i udbud til efteråret.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Polfoto

Den øgede mængde lange, interkontinentale flyruter får nu København Lufthavne A/S til at udvide kapaciteten i lufthavnen i Kastrup. Det skriver Licitationen.

Københavns Lufthavne A/S har udsendt en vejledende periodisk bekendtgørelse, som omhandler første del af et projekt vedrørende en kommende Finger E med gatekapacitet til de lange, interkontinentale flyruter.

Projektet er en del af "Expanding CPH"-planen fra januar 2014. Der planlægges udbud i tre storentrepriser til en samlet værdi, der forventes at komme op omkring 400 mio. kr. Byggeriet bliver i tre etager på i alt cirka 25.000 kvm.

Under forudsætning af de nødvendige godkendelser forventes udførelsesperioden for de tre storentrepriser, som lufthavnen hver regner at prækvalificere tre firmaer på, at vare fra andet kvartal 2017 til andet kvartal 2019.

Københavns Lufthavn gør butiksåbninger til en videnskab

Ejendomsinvestor må til lommerne for at holde charterselskab flyvende

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier