EjendomsWatch

Ejendomsinvestor må til lommerne for at holde charterselskab flyvende

Trods uventet stort underskud tror den aarhusianske mangemillionær på at udvikle forretningen. Fordobling af antallet rejsende og afgange fra flere lufthavne er vejen frem, siger han.

Claus Hommelhoff. | Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Den aarhusianske mangemillionær Claus Hommelhoff, der har tjent gode penge på Formuepleje A/S og byggerier i Aarhus, må indskyde ekstra kapital i sin rejsekoncern DK Rejs, der tabte 13 mio. kr. i seneste regnskabsår og dermed udhulede egenkapitalen. Det skriver Børsen.

Hovedaktiviteten Suncharter, der flyver med charterturister til blandt andet Grækenland og Tyrkiet, har kastet sig ud i en udmattelseskrig om kunderne i Aalborg Lufthavn, hvor Claus Hommelhoff mener at have set et hul i markedet trods hård konkurrence.

"Nogle gange er jeg med på gode idéer, og så skulle vi prøve det her. Det har været spændende og lærerigt. Vi havde selvfølgelig ikke regnet med, at vi skulle tabe så mange penge, men det er jo et konkurrencepræget marked," siger Claus Hommelhoff til Børsen.

Suncharter gik sidste år fra 0 til 20.000 rejsende fra Aalborg Lufthavn. Det får Claus Hommelhoff til at gå efter en fordobling af det tal næste år, mens der skal flyves fra flere jyske lufthavne.

Rigmand fra Aarhus snubler over indbringende ejendomsprojekt

Halvtom ejendom bliver første hug i ny milliard-satsning i København

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier