EjendomsWatch

Skanska lander rekordkontrakt på over 18 mia. kr.

Amerikansk OPP-projekt er den største enkeltstående kontrakt for entreprenørkoncernen nogensinde. Skanska bidrager selv med finansiering for et trecifret millionbeløb.

Foto: Seth Wenig/AP/Polfoto

Skanska har som en del af konsortiet Laguardia Gateway Partners indgået et offentlig-privat partnerskab omkring ombygning, drift og vedligeholdelse af en terminal i lufthavnen Laguardia ved New York i USA, skriver det svensknoterede børsselskab i en meddelelse.

Skanska Infrastructure Development står for 70 pct. af en kontrakt på 4 mia. dollar (26,23 mia. kr.), hvilket svarer til 2,8 mia. dollar (18,36 mia. kr.). Kontrakt inkluderer blandt andet konstruktion af et nyt indgangsparti til lufthavnen samt arbejde med at skabe en bedre infrastruktur til og fra lufthavnen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier