EjendomsWatch

Aalborgs Gigantium får nye naboer

Op til 200 nye boliger opføres på areal syd for idrætscentret i Aalborg. Projektudvikler er på udkig efter investorer.

Foto: PR-illustration

Op til 200 nye boliger er på vej syd for Gigantium i Aalborg. Dermed bliver der taget hul på planerne om byfortætning ved det store idrætscenter, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Boligerne opføres på et 6 hektar stort areal, og ejeren af området, udvikleren Aabo Sørensen - er så langt fremme i planerne, at næste skridt er at sælge arealet til investorer og komme i gang med byggemodningen. Køberne får mulighed for at bygge 170-200 boligenheder.

Direktør Dennis Aabo Sørensen oplyser til Nordjyske Stiftstidende, at der forhandles med en pensionskasse om samlet køb af flere delområder, mens et enkelt område formentlig bliver solgt til en privat bygmester. Aabo Sørensen overvejer også selv at bygge.

I den netop vedtagne lokalplan er det slået fast, at byggeriet skal være tæt-lav bebyggelse og etageboliger i form af punkthuse. Boligerne bliver i en-to etager, mens mod øst ved Alfred Nobels Vej kan der bygges i tre og fem etager.

Lærernes Pension bygger 194 boliger i Aalborg

Storstilet byudviklingsprojekt i Aalborg har fundet sin vinder

Lokal matador fremskynder boligejendomme i Aalborg

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier