EjendomsWatch

Aalborgs Gigantium får nye naboer

Op til 200 nye boliger opføres på areal syd for idrætscentret i Aalborg. Projektudvikler er på udkig efter investorer.

Foto: PR-illustration

Op til 200 nye boliger er på vej syd for Gigantium i Aalborg. Dermed bliver der taget hul på planerne om byfortætning ved det store idrætscenter, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Boligerne opføres på et 6 hektar stort areal, og ejeren af området, udvikleren Aabo Sørensen - er så langt fremme i planerne, at næste skridt er at sælge arealet til investorer og komme i gang med byggemodningen. Køberne får mulighed for at bygge 170-200 boligenheder.

Direktør Dennis Aabo Sørensen oplyser til Nordjyske Stiftstidende, at der forhandles med en pensionskasse om samlet køb af flere delområder, mens et enkelt område formentlig bliver solgt til en privat bygmester. Aabo Sørensen overvejer også selv at bygge.

I den netop vedtagne lokalplan er det slået fast, at byggeriet skal være tæt-lav bebyggelse og etageboliger i form af punkthuse. Boligerne bliver i en-to etager, mens mod øst ved Alfred Nobels Vej kan der bygges i tre og fem etager.

Lærernes Pension bygger 194 boliger i Aalborg

Storstilet byudviklingsprojekt i Aalborg har fundet sin vinder

Lokal matador fremskynder boligejendomme i Aalborg

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier