Lærernes Pension bygger 194 boliger i Aalborg

Lærernes Pension har investeret 300 mio. kr. i en stribe udlejningsboliger i Aalborg. Det er pensionskassens første ejendomsinvestering udenfor København og Aarhus.
Henrik W. Mogensen, finansdirektør hos Lærernes Pension. | Foto: PR
Henrik W. Mogensen, finansdirektør hos Lærernes Pension. | Foto: PR

Lærernes Pension investerer 300 mio. kr. i 194 udlejningsboliger i det gamle godsbaneområde i Aalborg, som får navnet Østeråparken. Det skriver pensionskassen i en pressemeddelelse.

Indtil nu har Lærernes Pension koncentreret sig om København og Aarhus, når Lærernes Pension har investeret i udlejningsboliger, men det bliver ændret med det nye projekt. Aalborg er nemlig en by i vækst og udvikling, og det har gjort projektet interessant, lyder begrundelsen fra Lærernes Pension .

"Vi synes denne investering er attraktiv på flere måder. Projektet er både ambitiøst og meget professionelt, og derfor synes, vi det har været meget interessant at være med til at fuldføre visionen. Når vi bygger udlejningsejendomme, så skal høj kvalitet i byggeriet, attraktiv beliggenhed og et godt afkast gå op i en højere enhed, og det lever dette projekt op til," siger Henrik W. Mogensen, finansdirektør i Lærernes Pension, i pressemeddelelsen.

Bag udviklingen af området, som ligger på østsiden af Dag Hammarskjølds Gade, står det relativt nye udviklingsfirma TN Udvikling. Totalentreprenør på projektet er virksomheden Raundahl & Moesby A/S.

Med Lærernes Pensions byggerier er sælgeren af Godsbanearealet, DSB, ifølge direktøren tæt på at kunne melde alt udsolgt.

Byggeriet af de 194 lejeboliger bliver sat i gang i slutningen af 2016 og forventes at være afsluttet i juni 2018. Lærernes Pension forvalter pensionsordninger for ca. 88 mia. kr.

Storstilet byudviklingsprojekt i Aalborg har fundet sin vinder

"Vores hjerte bliver igen levende"

Pensionskasser bringer ny ejendomsfond på 3,7 mia. kr. i mål

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også