EjendomsWatch

Lærernes Pension bygger 194 boliger i Aalborg

Lærernes Pension har investeret 300 mio. kr. i en stribe udlejningsboliger i Aalborg. Det er pensionskassens første ejendomsinvestering udenfor København og Aarhus.

Henrik W. Mogensen, finansdirektør hos Lærernes Pension. | Foto: PR

Lærernes Pension investerer 300 mio. kr. i 194 udlejningsboliger i det gamle godsbaneområde i Aalborg, som får navnet Østeråparken. Det skriver pensionskassen i en pressemeddelelse.

Indtil nu har Lærernes Pension koncentreret sig om København og Aarhus, når Lærernes Pension har investeret i udlejningsboliger, men det bliver ændret med det nye projekt. Aalborg er nemlig en by i vækst og udvikling, og det har gjort projektet interessant, lyder begrundelsen fra Lærernes Pension .

"Vi synes denne investering er attraktiv på flere måder. Projektet er både ambitiøst og meget professionelt, og derfor synes, vi det har været meget interessant at være med til at fuldføre visionen. Når vi bygger udlejningsejendomme, så skal høj kvalitet i byggeriet, attraktiv beliggenhed og et godt afkast gå op i en højere enhed, og det lever dette projekt op til," siger Henrik W. Mogensen, finansdirektør i Lærernes Pension, i pressemeddelelsen.

Bag udviklingen af området, som ligger på østsiden af Dag Hammarskjølds Gade, står det relativt nye udviklingsfirma TN Udvikling. Totalentreprenør på projektet er virksomheden Raundahl & Moesby A/S.

Med Lærernes Pensions byggerier er sælgeren af Godsbanearealet, DSB, ifølge direktøren tæt på at kunne melde alt udsolgt.

Byggeriet af de 194 lejeboliger bliver sat i gang i slutningen af 2016 og forventes at være afsluttet i juni 2018. Lærernes Pension forvalter pensionsordninger for ca. 88 mia. kr.

Storstilet byudviklingsprojekt i Aalborg har fundet sin vinder

"Vores hjerte bliver igen levende"

Pensionskasser bringer ny ejendomsfond på 3,7 mia. kr. i mål

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier