EjendomsWatch

Investor køber pakhus i Aalborg

En privat investor har købt et pakhus i Aalborg. Planen er at fortsætte udlejning af ejendommen til to restauranter.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Havnebygningen Strandvejen 6 i Aalborg har fået ny ejer. Det er investoren Eigild Bødker Christensen, der har kastet sin kærlighed over det tidligere pakhus, der i dag rummer to restauranter. Det skriver Nordjyske.

Sælgeren er Ken Niemann, og han har fået en pris på 18,5 mio. kr. for bygningen, der tidligere var kendt som Rosdahls. Eigild Bødker Christensen, der har købt ejendommen gennem sit selskab SEBC Holding, fortæller til Nordjyske, at de to restauranter vil fortsætte som lejere, og at udlejningen giver et fornuftigt afkast.

Han fortæller, at ejendommen har en glimrende placering i Aalborg.

"Uanset hvordan det kommer til at gå med ejendomsmarkedet, vil det være rimeligt nemt at holde udlejet," siger Eigild B. Christensen til Nordjyske.

 Lærernes Pension bygger 194 boliger i Aalborg 

 "Vores hjerte bliver igen levende"

 Storstilet byudviklingsprojekt i Aalborg har fundet sin vinder  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier