EjendomsWatch

Investor køber pakhus i Aalborg

En privat investor har købt et pakhus i Aalborg. Planen er at fortsætte udlejning af ejendommen til to restauranter.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Havnebygningen Strandvejen 6 i Aalborg har fået ny ejer. Det er investoren Eigild Bødker Christensen, der har kastet sin kærlighed over det tidligere pakhus, der i dag rummer to restauranter. Det skriver Nordjyske.

Sælgeren er Ken Niemann, og han har fået en pris på 18,5 mio. kr. for bygningen, der tidligere var kendt som Rosdahls. Eigild Bødker Christensen, der har købt ejendommen gennem sit selskab SEBC Holding, fortæller til Nordjyske, at de to restauranter vil fortsætte som lejere, og at udlejningen giver et fornuftigt afkast.

Han fortæller, at ejendommen har en glimrende placering i Aalborg.

"Uanset hvordan det kommer til at gå med ejendomsmarkedet, vil det være rimeligt nemt at holde udlejet," siger Eigild B. Christensen til Nordjyske.

 Lærernes Pension bygger 194 boliger i Aalborg 

 "Vores hjerte bliver igen levende"

 Storstilet byudviklingsprojekt i Aalborg har fundet sin vinder  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier