EjendomsWatch

Rådgivningsvirksomhed opruster med ny formand

Svingdøren har gået sin gang, og bestyrelsen i rådgivningsselskabet SLA har fået ny formand samt nyt bestyrelsesmedlem.

Foto: PR

Bestyrelsen i rådgivningsvirksomheden SLA fornys. Her er Frants Nielsen, der er nuværende direktør i Dorte Mandrup Arkitekter, indtrådt som medlem, mens Mette Lis Andersen, der blandt andet er tidligere direktør i Realdania By, har overtaget formandsposten.

"Med Mette Lis Andersen som ny bestyrelsesformand og Frants Nielsen som bestyrelsesmedlem kan vi styrke og fortsætte den positive udvikling, SLA har været i de seneste år med stærk vækst, store internationale opgaver og markant øget professionalisering. Begge har stor ledelseserfaring og brede kompetencer i feltet mellem strategi og udvikling både indenfor det private erhvervsliv og den offentlige sektor," udtaler Mette Skjold, der er partner og adm. direktør i SLA, i en pressemeddelelse.

SLA arbejder med at rådgive indenfor bæredygtig byudvikling, urbant design og landskabsarkitektur. Virksomhedens portefølje tæller blandt andet et 3000 kvm byrum oven på Boulevard Périphérique i Paris, Dubais første 100 procent CO2-neutrale skole og en 140 mio. kr. stor klimatilpasning og revitalisering af Hans Tavsens Park og Korsgade i København.

Erfarne rotter

Den nye bestyrelsesformand i SLA, Mette Lis Andersen, er også formand for bestyrelsen for det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Hun har tidligere været adm. direktør i Realdania By, ligesom hun også har haft topposter hos Københavns Kommune, DSB, Hillerød Kommune.

Det andet medlem, Frants Nielsen, der er adm. direktør i Dorte Mandrup Arkitekter, er tidligere partner og direktør i Werksted. Før det var han vicedirektør i Henning Larsen Architects

Mette Lis Andersen og Frants Nielsen afløser hhv. Ole Ferbing og Lene Hjort.

Det betyder, at den nye bestyrelse vil bestå af Mette Lis Andersen og Frants Nielsen samt partnerne Rasmus Astrup og Stig L. Andersson.

Rambøll opkøber arkitektvirksomhed

Dansk stjernearkitekt fordobler millionoverskuddet

Danskdesignet kontorbygning solgt for 460 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier