EjendomsWatch

Aarsleff udvider direktion med to folk

Entreprenørkoncernen Aarsleff fordobler sin direktion med to nye ansigter, der begge er ansat i selskabet i forvejen.

Foto: PR

Ind kommer økonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk og afdelingsdirektør Jesper K. Jacobsen, oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

Direktionen består herefter af fire folk, som ud over de to nye tæller adm. direktør Ebbe Malte Iversen og viceadm. direktør Lars M. Carlsen.

Jesper K. Jacobsen er 45 år og ingeniørudannet fra Aarhus Teknikum og har været ansat i Aarsleff siden 1995. Han står i spidsen for Anlæg & Byggeris aktiviteter i Jylland og på Fyn og får fremover stillingsbetegnelsen koncerndirektør.

Mogens Vedel Hestbæk er 43 år og uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Han har været ansat i Aarsleff siden 1. juni 2015 og får stillingsbetegnelsen koncernøkonomidirektør.

Ny storaktionær i Aarsleff tager over efter Danske Bank

Økonomisk Ugebrev: Aarsleffs tid som kurskomet er slut

Aarsleff-chef: Udsatte projekter og hårde vilkår bag nedjustering

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier