EjendomsWatch

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr.

Ejendomsselskabet hæver taget på shoppingcentret Waves og bygger en biograf med plads til op mod 1000 gæster.

Foto: PR-illustration

I juli måned går byggeriet i gang med at omdanne førstesalen i shoppingcentret Waves ved Greve syd for København til biografer og restauranter. Det skriver Datea, der er datterselskab af Dades og administrerer shoppingcentret, i en pressemeddelelse.

Hele førstesalen moderniseres, og de nuværende restauranter på etagen suppleres med to nye spisekoncepter. Boris Kjeldsen er adm. direktør i ejendomsinvesteringsselskabet Dades, der ejer Waves, og oplyser i pressemeddelelsen, at investeringen når op omkring 75 mio. kr.

Danica har ramt plet med nyt madmekka i Lyngby

Storcentre vil lokke kunder til med gastronomi

"Med biografen og de nye restauranter får WAVES en stærkere profil, der vil øge kundestrømmen og tiltrække nye butikker. Tilsammen vil det styrke shoppingscenterets i forvejen solide position på centermarkedet," siger Boris Kjeldsen i presssemeddelelsen.

Taget på shoppingcentrets eksisterende bygning hæves fem meter for at få plads og loftshøjde nok biografsalen. Datea skal i deres projektafdeling stå for byggeriet,

Biografen åbner i samarbejde med Nordisk Film i løbet af efteråret 2017. Waves har i øjeblikket 110 butikker fordelt på 62.000 kvm.

Franskmænd tjener godt på Fisketorvet

NREP sælger shoppingcenter i Herlev efter kun to år 

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier