EjendomsWatch

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr.

Ejendomsselskabet hæver taget på shoppingcentret Waves og bygger en biograf med plads til op mod 1000 gæster.

Foto: PR-illustration

I juli måned går byggeriet i gang med at omdanne førstesalen i shoppingcentret Waves ved Greve syd for København til biografer og restauranter. Det skriver Datea, der er datterselskab af Dades og administrerer shoppingcentret, i en pressemeddelelse.

Hele førstesalen moderniseres, og de nuværende restauranter på etagen suppleres med to nye spisekoncepter. Boris Kjeldsen er adm. direktør i ejendomsinvesteringsselskabet Dades, der ejer Waves, og oplyser i pressemeddelelsen, at investeringen når op omkring 75 mio. kr.

Danica har ramt plet med nyt madmekka i Lyngby

Storcentre vil lokke kunder til med gastronomi

"Med biografen og de nye restauranter får WAVES en stærkere profil, der vil øge kundestrømmen og tiltrække nye butikker. Tilsammen vil det styrke shoppingscenterets i forvejen solide position på centermarkedet," siger Boris Kjeldsen i presssemeddelelsen.

Taget på shoppingcentrets eksisterende bygning hæves fem meter for at få plads og loftshøjde nok biografsalen. Datea skal i deres projektafdeling stå for byggeriet,

Biografen åbner i samarbejde med Nordisk Film i løbet af efteråret 2017. Waves har i øjeblikket 110 butikker fordelt på 62.000 kvm.

Franskmænd tjener godt på Fisketorvet

NREP sælger shoppingcenter i Herlev efter kun to år 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier