EjendomsWatch

TK-topchef: Afvikling af sideforretning går hurtigere end forventet

TK Development skal alligevel ikke bruge mellem tre og fem år til at afvikle aktivitet, som skal udloddes til aktionærerne, siger selskabets topchef i et interview.

Frede Clausen, topchef i TK Development, er her fotograferet i butikscentret Silllebroen i Frederikssund. | Foto: Peter Rahbek/Kenneth Jensen

Den børsnoterede projektudvikler TK Development i Aalborg oplever god fremdrift i at få afviklet sine aktiviteter inden for bl.a. drift af butikscentre, for i stedet at blive et rendyrke projektudviklingsselskab.

Det siger selskabets topchef og minoritetsaktionær Frede Clausen til EjendomsWatch i forbindelse med selskabets årsrapport fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier