EjendomsWatch

Kun staten kender listen over mulige tvangsopkøb på Fyn

Ejendomsejere på Fyn må gå i det uvisse, selvom Vejdirektoratet allerede har udfærdiget en liste over ejendomme, der kan blive tvangsopkøbt på grund af fynske togplaner.

Foto: Casper Dalhoff

50-55 ejendomme mellem Blommenslyst og Kauslunde på Fyn skal opkøbes af staten og rives ned, hvis planerne for en ny jernbane over Vestfyn bliver ført ud i livet. Det er forligspartierne bag Togfonden ved at finde ud af.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Vejdirektoratet har en liste over de ejendomme, der risikerer at skulle rives ned, men ejendomsejerne må ikke få noget at vide endnu. Den endelige linjeføring er nemlig ikke besluttet endnu.

"Der er nogen, der risikerer at blive eksproprieret, men der er også mange, der ikke bliver eksproprieret. Spørgsmålet er, om vi skal gå rundt og fortælle folk, at der måske er en tredjedel risiko for at blive eksproprieret," siger projektleder Leif Hald Pedersen til Fyens Stiftstidende.

Arkil nedjusterer efter togballade

Ballade om Togfonden kan blive dyr for Aarsleff

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier