EjendomsWatch

Kun staten kender listen over mulige tvangsopkøb på Fyn

Ejendomsejere på Fyn må gå i det uvisse, selvom Vejdirektoratet allerede har udfærdiget en liste over ejendomme, der kan blive tvangsopkøbt på grund af fynske togplaner.

Foto: Casper Dalhoff

50-55 ejendomme mellem Blommenslyst og Kauslunde på Fyn skal opkøbes af staten og rives ned, hvis planerne for en ny jernbane over Vestfyn bliver ført ud i livet. Det er forligspartierne bag Togfonden ved at finde ud af.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Vejdirektoratet har en liste over de ejendomme, der risikerer at skulle rives ned, men ejendomsejerne må ikke få noget at vide endnu. Den endelige linjeføring er nemlig ikke besluttet endnu.

"Der er nogen, der risikerer at blive eksproprieret, men der er også mange, der ikke bliver eksproprieret. Spørgsmålet er, om vi skal gå rundt og fortælle folk, at der måske er en tredjedel risiko for at blive eksproprieret," siger projektleder Leif Hald Pedersen til Fyens Stiftstidende.

Arkil nedjusterer efter togballade

Ballade om Togfonden kan blive dyr for Aarsleff

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier