EjendomsWatch

Fynsk slotsejendom bliver sat til salg

Fonden bag Dallund Slot har opgivet at finde en lejer og har bedt Erhvervsstyrelsen om lov til at træde i likvidation.

Dallund Slot ved Søndersø på Nordfyn.

Dallund Fonden, der ejer slottet ved Søndersø på Nordfyn af samme navn, har kastet håndklædet i ringen og opgiver at finde en lejer, der kan opfylde fondens vedtægter om at anvende ejendommen til sygebehandling og rekreation. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Derfor kan slottet inden længe ende som en privat ejendom, fortæller Knud K. Damsgaard fra Focus Advokaterne, som fonden har anmodet om at træde til som likvidator. Dermed varer det ikke længe, inden slotsejendommen er tilgængelig for alle tænkelige købere.

"Det provenu, der kommer, skal ind i fonden til uddeling til formål, der ligger tæt op ad fondens formål, og derefter vil fonden ophøre med at eksistere. Den uddeling skal også godkendes af Erhvervsstyrelsen," siger Knud K. Damsgaard til Fyens Stiftstidende.

Fonden har via sin advokat bedt Erhvervsstyrelsen om lov til at opløse fonden og lade den træde i likvidation. I sommeren 2015 vinkede man farvel til de sidste patienter på rekreationsophold efter kræftbehandling, og med udgangen af 2015 ophørte lejeaftalen med Region Syddanmark. Siden har Home Erhverv i Odense forgæves ledt efter en ny lejer.

Konkurs truer slotsejendom på Fyn

Midtfynsk sygehus kan blive til boligejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier