EjendomsWatch

Op mod 500 nye boliger på vej til Hedensted

Kommune har givet grønt lys til den største udstykning i de seneste 10 år.

Foto: Cathrine Ertmann

Mellem 400 og 500 parcelhuse er på tegnebrættet i Hedensted, der dermed igangsætter den største udstykning i 10 år, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

"Variationen i boligtyper skal være med til at sikre, at området tiltrækker forskellige mennesker. Området har et areal på cirka 76 ha., der ligger tæt på Hedensted bymidte og altså med kort afstand til daginstitution, skole og indkøbsmuligheder," skriver kommunen.

Området bliver i dag brugt som landbrugsjord. Den nuværende svineproduktion i området vil blive afviklet, når den gård, som en del af jorden udstykkes fra, bliver revet ned.

Lille Dalby Bakker vil blive udformet som en kombination af boligklynger og grønne kiler, der går på tværs af bebyggelsen.

Der skal i løbet af det kommende år laves en rammelokalplan for hele området, og der vil derefter løbende blive udarbejdet lokalplaner for de enkelte områder, der herved overføres til byzone med efterfølgende

Bag udstykningen i Lille Dalby Bakker står gårdejer Just Kristensen fra Stouby, der ejer størstedelen af jorden i området.

Just Kristensen har samarbejdet med Rum Arkitekter i Horsens og Land & Plan i Horsens om projektet i Hedensted, fremgår det.

Aarhus-forstad gør klar til 25.000 nye indbyggere 

125 nye almene rækkehuse undervejs i Hillerød og Valby - flere på vej 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier