EjendomsWatch

Genopstanden møbelkæde åbner butikker i hele landet

Den konkursramte møbelkæde Biva er tilbage og har stadig store ambitioner både i Danmark og udlandet.

Jesper Jørgensen (tv) og Rune Furbo, adm. direktører i det nye Biva. | Foto: PR

For to år siden købte Jesper Jørgensen og Rune Furbo rettighederne til Biva-brandet efter møbelkædens konkurs. Makkerparret lancerede et nyt Biva som netbutik og har siden føjet et møbelhus i Brøndby til. Det skriver Finans.

Tirsdag åbner Biva så endnu en butik i Fredericia, og der er flere på vej, siger adm. direktør Jesper Jørgensen til Finans.

"Den tredje butik åbner til juli. Jeg kan ikke sige hvor, men vores plan er at være repræsenteret i Odense, Aalborg og Aarhus," siger han.

Bivas årsregnskab for 2015 viser en bruttofortjeneste på 1,3 mio. kr. og et resultat før skat på 140.000 kr. De to tidligere butikschefer i den oprindelige BIva-kæde har hver skudt 500.000 kr. ind i selskabet.

Anonym fond sælger butikscenter for 250 mio. kr.

Investeringsbank løber med Fætter BR-ejendomme i trecifret millionhandel

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier