EjendomsWatch

Frederiksberg Centret kåret som Nordens bedste

Det er første gang, at et dansk shoppingcenter vinder prisen "Nordens bedste shoppingcenter". Prisen er dog ikke det nyligt ombyggede centers første.

Foto: PR

Frederiksberg Centret er kåret til Nordens bedste shoppingcenter 2016. Det er første gang nogensinde, at et dansk shoppingcenter vinder prisen, der uddeles af Nordic Counsils of Shopping Centers, NCSC. Det skriver DEAS, der administrer Frederiksberg Centret, i en pressemeddelelse.

Frederiksberg Centret er ejet af Danica Pension og Lægernes Pensionskasse.

"Vi er utrolige stolte over, at Frederiksberg Centret er det første danske shoppingcenter, som bliver kåret til sådan en fornem og eftertragtet pris. Prisen har stor betydning for os, da det bekræfter, at et dansk shoppingcenter kan være med til at inspirere den internationale detailbranche," siger ejendomschef Eva Handest hos Danica Pension i pressemeddelelsen.

Frederiksberg Centret har gennemgået en gennemgribende ombygning og udvidelse med 20.000 kvm, der blev afsluttet i 2015. Siden ombygningen har centret høstet en række internationale priser.

"Det er fantastisk, at Frederiksberg Centret nu er kåret som både Danmarks, Nordens og Europas bedste shoppingcenter. Det er vi som manager for centret meget beærede over. Vi vil fortsætte med at udvikle centret, så det kan bevare sit høje internationale niveau – til glæde for centrets kunder, ejere og lejere," siger afdelingsdirektør Finn Sture Madsen med ansvar for center management i DEAS i pressemeddelelsen.

Europæisk toppris til Frederiksberg Centret

Franskmænd tjener godt på Fisketorvet

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier