EjendomsWatch

Pensam bygger i boomende bydel

Pensam og Deas indgår aftale om nyt projekt i København. Lejerne skal flytte ind allerede i år.

I Københavns Nordhavn opfører Pensam 94 lejelejligheder i byggeriet Provianthuset. Pensionskassen har indgået en aftale med Deas om udlejning, administration, indflytning og efterfølgende drift af. Deas er derudover bygherrerådgiver på projektet, skriver ejendomsforvaltningsselskabet i en pressemeddelelse.

"Det er vigtigt for Pensam at medvirke til udviklingen af København. Vi ønsker at bidrage til en levende by, arbejdspladser og attraktive boliger, der giver værdi for alle. Det giver vores kunder de bedste pensioner," udtaler Benny Buchardt Andersen, investeringsdirektør i Pensam, i pressemeddelelsen.

Provianthuset ligger på Sandkaj i Aarhusgadekvarteret på Østerbro i København. De 94 boliger får mellem to og fem værelser og bliver fra 70 til 170 kvm. Enkelte lejligheder bliver i to plan.

Lejere kan flytte ind i efteråret

Til efteråret 2016 står Provianthusets første 47 lejeboliger klar til indflytning, mens de næste 47 er klar i november 2016. Første åbent hus-arrangement forventes at afholdes medio marts.

"Vi er meget stolte over at skulle varetage Provianthuset. Det er et fantastisk projekt, hvor vi trækker mange af vores fagområder ind i løsningen af opgaven. Projektet er vores sjette nyopførte udlejningsprojekt i København inden for det seneste år," siger Claus Asger Olsen, afdelingsdirektør i Deas, i pressemeddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier