EjendomsWatch

Stærk interesse for nyopførte lejeboliger på Amager

Boligprojektet Schades Have med 173 lejeboliger trækker mange interesserede til, melder udlejeren, Deas. 

Foto: PR-visualisering

Et 16.000 kvm stort boligprojekt på Amager, Schades Have, åbner nu for udlejningen af de i alt 173 boliger, meddeler Deas, der står for udlejning, administration, indflytning og drift.

"Vi mærker allerede en overordentlig god interesse for boligerne i Schades Have. Til vores åbent hus-arrangementer for AP Pensions kunder i prøveboligen har vi modtaget over 130 reservationer," siger Lasse Rütz, afdelingschef i Deas.

Det er pensionsselskabet AP Pension, der står bag projektet, hvor boligerne er klar til indflytning til november.

Boligerne får DR's koncerthus som nærmeste nabo.

"Det har været vores ambition at opføre et projekt med gode rammer for vores lejere og størst mulig værdi for vores pensionskunder. Schades Haves boliger varierer i størrelsen fra et til seks værelser for at appellere til beboere i alle aldre og livssituationer og skabe en ejendom med masser af liv," siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme, i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier