EjendomsWatch

Byggekoncern fordobler overskud

Jorton Holdings tre datterselskaber rider med på byggebranchens boligbølge, lyder det fra brancheorganisation.

Jorton har udført totalrenovering af 19 boligblokke med i alt 438 lejligheder for Sønderborg Andelsboligforening. | Foto: PR

Den jyske bygge- og anlægskoncern Jorton Holding havde i 2015 fremgang i sine tre datterselskab. Aktiviteten steg med 30 pct., skriver Børsen.

Jorton Holdings tre datterselskaber Boligbeton, Hustømrerne og Jorton sikrede koncernen et resultat på 29,1 mio. kr. mod 16,4 mio. kr. året før. Omsætningen i 2015 nåede næsten op på 1,2 mia. kr.

Cheføkonom i Dansk Byggeri, Bo Sandberg, påpeger, at der er fremgang i nybyggeriet af boligejendomme, hvilket kommer de større virksomheder i København og Aarhus til gavn, da mange projekterne er store udbud. Det smitter dog også af på aktiviteten længere nede i byggebranchens fødekæde.

"Det, der især kommer til at trække fremgangen i år, er, at der er kommet mere gang i boligmarkedet. Og når der er mange bolighandler, er der også noget ekstra renoveringsaktivitet, der følger med," siger Bo Sandberg til Børsen.

Pludseligt krav om almene boliger koster entreprenørkoncern dyrt

Klar bane til byggeri af 10.000 nye almene boliger

Byggeprojekter runder 70 mia. kr. i år

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier