EjendomsWatch

Investeringslysten i Aalborg intakt trods regeringens sparekniv

Mæglere og investorer er positivt stemt for byen ved Limfjorden, der i år har oplevet en af de største udenlandske investeringer længe, selvom en planlagt letbane er droppet.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Investorerne har fastholdt deres positive fokus på Aalborg, selv om byen i september sidste år måtte opgive planen om at få sin egen letbane. Den prestigefyldte infrastrukturinvestering måtte opgives, da et flertal med V-regeringen i spidsen strøg et lovet statstilskud på over en halv milliard kr. fra finansloven. Byen er dog kommet videre og er nu i stedet klar til anlægge en såkaldte BRT-løsning, hvor hurtige busser kører adskilt fra den øvrige trafik. BRT står for Bus Rapid Transport.

"Aflysningen af letbanen har ikke påvirket investeringsniveauet. Det er store projekter vi mangler, ikke investorer," siger erhvervsmægler og partner Mattias Manstrup fra Nybolig Erhverv i Aalborg til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier