EjendomsWatch

Niam tror på Aalborg

Den svensk-baserede ejendomsinvestor har øjnene rettet mod Nordjylland. Her ser man et bedre match til sin forretningsmodel end i København og Aarhus.

Kristian Krogh, adm. direktør i Niam Denmark A/S | Foto: Jenny Andersson/News Øresund

Den svensk-baserede ejendomsinvestor Niam ser stort potentiale i Aaborgs ejendomsmarked. Niams danske afdeling overtog i slutningen af januar to store boligbyggerier i to uafhængige handler. Handlen lå i størrelsesordenen 700-800 mio. kr.

"Jeg har sat mig godt ind i forholdene deroppe, og mulighederne er på mange måder mere interessante for os i Aalborg end i København og Aarhus, hvor prisniveauet stort set er lige højt. Aalborg er blevet et kraftcenter, der suger al udvikling i Nordjylland til sig. Der er en god dynamik med Aalborg Universitet som en stærk driver og spændende ingeniørtunge virksomheder. Vores forretningsmodel er at stikke næsen frem og finde den næste bølge. Og jeg tror, vi har fundet den her," siger Kristian Krogh, adm. direktør for Niams danske afdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier