EjendomsWatch

Niam tror på Aalborg

Den svensk-baserede ejendomsinvestor har øjnene rettet mod Nordjylland. Her ser man et bedre match til sin forretningsmodel end i København og Aarhus.

Kristian Krogh, adm. direktør i Niam Denmark A/S | Foto: Jenny Andersson/News Øresund

Den svensk-baserede ejendomsinvestor Niam ser stort potentiale i Aaborgs ejendomsmarked. Niams danske afdeling overtog i slutningen af januar to store boligbyggerier i to uafhængige handler. Handlen lå i størrelsesordenen 700-800 mio. kr.

"Jeg har sat mig godt ind i forholdene deroppe, og mulighederne er på mange måder mere interessante for os i Aalborg end i København og Aarhus, hvor prisniveauet stort set er lige højt. Aalborg er blevet et kraftcenter, der suger al udvikling i Nordjylland til sig. Der er en god dynamik med Aalborg Universitet som en stærk driver og spændende ingeniørtunge virksomheder. Vores forretningsmodel er at stikke næsen frem og finde den næste bølge. Og jeg tror, vi har fundet den her," siger Kristian Krogh, adm. direktør for Niams danske afdeling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier