EjendomsWatch

Efter 15 år får PFA fuld valuta for Aarhus-vartegn

Alt er nu udlejet i ejendom, der blev opført i 2001.

Alt er nu udlejet i Prismet, der med glasfacade og en højde på 63 meter fordelt 18 etager er et vartegn på hjørnet af Silkeborgvej og Viborgvej nær udviklingsprojektet Ceres-byen i Aarhus. Det skriver Århus Stiftstidende.

Det er Colliers International har stået for udlejningen af ca. 6000 kvm fordelt på 10 etager i ejendommen, der blev opført af PFA Pension i 2001.

"Der er rift om lejemål i den størrelse med central beliggenhed, så det er en type ejendomme, vi er meget interesserede i lige nu, så vi kan følge med vores kunders efterspørgsel," siger erhvervsmægler Michael O. Andreasen fra Colliers International til Århus Stiftstidende.

Lejemålet på de sidste ledige kvadratmeter i den 63 meter høje bygning er underskrevet af ny aktør på fitnessmarkedet i Aarhus, Fitness Solution, der lejer sig ind på tre etager.

Aarhus går fra stor by til storby

Der står en kvinde bag byggeboom i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier