EjendomsWatch

Efter 15 år får PFA fuld valuta for Aarhus-vartegn

Alt er nu udlejet i ejendom, der blev opført i 2001.

Alt er nu udlejet i Prismet, der med glasfacade og en højde på 63 meter fordelt 18 etager er et vartegn på hjørnet af Silkeborgvej og Viborgvej nær udviklingsprojektet Ceres-byen i Aarhus. Det skriver Århus Stiftstidende.

Det er Colliers International har stået for udlejningen af ca. 6000 kvm fordelt på 10 etager i ejendommen, der blev opført af PFA Pension i 2001.

"Der er rift om lejemål i den størrelse med central beliggenhed, så det er en type ejendomme, vi er meget interesserede i lige nu, så vi kan følge med vores kunders efterspørgsel," siger erhvervsmægler Michael O. Andreasen fra Colliers International til Århus Stiftstidende.

Lejemålet på de sidste ledige kvadratmeter i den 63 meter høje bygning er underskrevet af ny aktør på fitnessmarkedet i Aarhus, Fitness Solution, der lejer sig ind på tre etager.

Aarhus går fra stor by til storby

Der står en kvinde bag byggeboom i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier