EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Priserne på investeringsejendomme i de store byer fortsætter opad i takt med efterspørgslen, men risikoadvarslerne lyder stadigt tydeligere. Både denne og den foregående påskeuge var præget af spektakulære handler, men også af historier om to børsnotede selskaber i branchen, der begge forsøger at løse deres finansielle problemer.

Nationalbankdirektør Lars Rohde, der også er formand for Det Systemiske Risikoråd, udtrykte i denne uge en tydelig bekymring for udviklingen på boligmarkederne i København og Aarhus. | Foto: Liv Høybye/Polfoto

Mere fra EjendomsWatch

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier