EjendomsWatch

Halvtom ejendom bliver første hug i ny milliard-satsning i København

En ny fond hos Ejendomsselskabet Norden giver pote med købet af Hauser Plads 30 i København. Ejer og direktør oplever en "fantastisk høj" efterspørgsel fra investorer i hovedstaden.

Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard

En ny fond med en investeringskapacitet på 1,2 mia. kr. fra en række pensionskasser har foretaget den første af flere planlagte opkøb af københavnske ejendomme. Bag fonden står Ejendomsselskabet Norden.

Købet gælder ejendommen Hauser Plads 30, som fonden Ejendomsselskabet Norden VIII K/S via et nyt investeringsselskab har købt for 105 mio. kr. Adm. direktør og hovedaktionær i Norden, Peter Andreassen, er godt tilfreds med handlen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier