EjendomsWatch

Lego-arving er langsigtet ejer af 900 lejemål i Aarhus

900 lejemål fordelt på 81 ejendomme, der i december indgik i aarhusiansk megahandel til over 1 mia. kr., får ikke nye ejere lige med det første.

Lego-arvingen Casper Kirk Johansen (tv) er her fotograferet i 2011, da Mission Aviation Fellowship i Danmark modtog 4 mio. kr. af Kirk Kapital A/S til køb af et nyt nødhjælpsfly. | Foto: Udfordringen.dk

Med Lego-arvingen Casper Kirk Johansen som hovedinvestor lykkedes det i december 2015 for ejendomskonsortiet Cosmo Ejendomme at afslutte en af de største ejendomshandler nogensinde i Aarhus. Den inkluderede i alt 900 lejemål fordelt på 76 aarhusianske og fem københavnske ejendomme med en bogført værdi på over 2 mia. kr. De i alt 81 ejendomme har nu fået en langsigtet investor.

"Det er en langsigtet investering, hvor vi er inde på den meget lange bane. Vi har investeret i det her for at beholde og drive det," siger Cosmo Ejendommes adm. direktør, Aage Tang-Andersen, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier