EjendomsWatch

Lego-arving er langsigtet ejer af 900 lejemål i Aarhus

900 lejemål fordelt på 81 ejendomme, der i december indgik i aarhusiansk megahandel til over 1 mia. kr., får ikke nye ejere lige med det første.

Lego-arvingen Casper Kirk Johansen (tv) er her fotograferet i 2011, da Mission Aviation Fellowship i Danmark modtog 4 mio. kr. af Kirk Kapital A/S til køb af et nyt nødhjælpsfly. | Foto: Udfordringen.dk

Med Lego-arvingen Casper Kirk Johansen som hovedinvestor lykkedes det i december 2015 for ejendomskonsortiet Cosmo Ejendomme at afslutte en af de største ejendomshandler nogensinde i Aarhus. Den inkluderede i alt 900 lejemål fordelt på 76 aarhusianske og fem københavnske ejendomme med en bogført værdi på over 2 mia. kr. De i alt 81 ejendomme har nu fået en langsigtet investor.

"Det er en langsigtet investering, hvor vi er inde på den meget lange bane. Vi har investeret i det her for at beholde og drive det," siger Cosmo Ejendommes adm. direktør, Aage Tang-Andersen, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier