EjendomsWatch

Boligtårne er på vej til Herning

Projekt med to boligejendomme er på tegnebrættet i den midtjyske by. Hos kommunen er udvalgsformand begejstret for optimeringen af bydelen.

Foto: PR-illustration

Det lokale ejendomsselskab AA Ejendomme vil opføre to boligtårne i Herning ved området Dæmningen, skriver Herning Folkeblad. Her har et stort område længe fungeret som parkeringsplads og grønne arealer, men nu har Herning Kommunes byplanudvalg givet sin foreløbige godkendelse af et byggeprojekt med 36 lejligheder fordelt på 2 tårne af 6 etager hver.

Det 7900 kvadratmeter store område ligger vest for dagligvarebutikkerne Meny og Aldi og øst for boligområdet Kikkenborg. Kommunen vurderer, at de to store boligtårne vil blive en god overgang fra detailhandelsområdet og til boligområdet mod sydvest.

"Grunden ligger i dag noget tilfældigt hen, og det ser interessant ud med de 36 boliger, som kan blive en god afrunding op mod Kikkenborgvej. Projektet er disponeret rigtig fornuftigt, og det vil få hele området til at fremstå mere færdigt," siger Ulrik Hyldgaard (V), formand for byplanudvalget, til Herning Folkeblad.

Kommunen går nu i gang med at udarbejde en ny lokalplan, som senere sendes i høring, inden byrådet giver projektet dets endelige godkendelse. Projektet er tegnet af den ligeledes lokal Herning-tegnestue Arkitec.

AA Ejendomme og AA Ejendomsudvikling ejer og udvikler en række investeringsejendomme i primært Jylland og omkring Storkøbenhavn. Bag selskaberne står partnerne Anker Stensig Andersen, der har en baggrund som statsautoriseret revisor, og Steen Zaulich, der har en baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler samt 13 år i den finansielle sektor.

Gammelt sygehus solgt for 136 mio. kr.

Middelfart, Roskilde og Herning skal huse nye styrelser

Koks i ledelsen hos jysk projektudvikler

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier