Boligtårne er på vej til Herning

Projekt med to boligejendomme er på tegnebrættet i den midtjyske by. Hos kommunen er udvalgsformand begejstret for optimeringen af bydelen.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Det lokale ejendomsselskab AA Ejendomme vil opføre to boligtårne i Herning ved området Dæmningen, skriver Herning Folkeblad. Her har et stort område længe fungeret som parkeringsplads og grønne arealer, men nu har Herning Kommunes byplanudvalg givet sin foreløbige godkendelse af et byggeprojekt med 36 lejligheder fordelt på 2 tårne af 6 etager hver.

Det 7900 kvadratmeter store område ligger vest for dagligvarebutikkerne Meny og Aldi og øst for boligområdet Kikkenborg. Kommunen vurderer, at de to store boligtårne vil blive en god overgang fra detailhandelsområdet og til boligområdet mod sydvest.

"Grunden ligger i dag noget tilfældigt hen, og det ser interessant ud med de 36 boliger, som kan blive en god afrunding op mod Kikkenborgvej. Projektet er disponeret rigtig fornuftigt, og det vil få hele området til at fremstå mere færdigt," siger Ulrik Hyldgaard (V), formand for byplanudvalget, til Herning Folkeblad.

Kommunen går nu i gang med at udarbejde en ny lokalplan, som senere sendes i høring, inden byrådet giver projektet dets endelige godkendelse. Projektet er tegnet af den ligeledes lokal Herning-tegnestue Arkitec.

AA Ejendomme og AA Ejendomsudvikling ejer og udvikler en række investeringsejendomme i primært Jylland og omkring Storkøbenhavn. Bag selskaberne står partnerne Anker Stensig Andersen, der har en baggrund som statsautoriseret revisor, og Steen Zaulich, der har en baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler samt 13 år i den finansielle sektor.

Gammelt sygehus solgt for 136 mio. kr.

Middelfart, Roskilde og Herning skal huse nye styrelser

Koks i ledelsen hos jysk projektudvikler

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også