EjendomsWatch

Koks i ledelsen hos jysk projektudvikler

Ny topchef fratræder efter få måneder, mens ejer og tidligere adm. direktør atter sætter sig i chefstolen, dog kun midlertidigt.

Jesper Friis Poulsen, ejer og tidligere adm. direktør for JFP, må midlertidigt tilbage i direktørstolen. | Foto: PR

Det blev kun til nogle få måneder for Niels Henrik Madsen som adm. direktør for den Herning-baserede udvikler- og entreprenørkoncern JFP. En planlagt reception tirsdag, hvor kunder og samarbejdspartnere skulle møde den nye mand i spidsen, er derfor blevet aflyst, oplyser virksomheden.

"Efter at have prøvet kræfter med rollen som adm. direktør for JFP i nogle måneder, er Niels Henrik Madsen kommet til den konklusion, at rollen ligger for langt fra det, som optager ham mest og hvor han har det bedst: Som ansvarlig for JFP’s byggeprojekter," skriver Jesper Friis Poulsen, ejer og bestyrelsesmedlem.

Niels Henrik Madsen skal i stedet varetage en stilling som driftsdirektør med ansvar for den samlede produktion i Danmark, fremgår det. Tidligere har han været  chef for den jyske afdeling af koncernen.

Indtil en mere permanent løsning er på plads, vil Jesper Friis Poulsen igen sætte sig til rette som leder af den daglige drift. Han var tidligere adm. direktør frem til marts i år, hvor netop Niels Henrik Madsen tog over.

Her takkede Jesper Friis Poulsen af på koncernens generalforsamling, hvor han kunne præsentere en omsætning, der i 2016 for første gang rundede 1 mia. kr., mens bundlinjen slet ikke nåede den forventede størrelse.

"Vi har investeret i fremtiden i 2016, og det har kostet på bundlinjen. Men nu er vores organisation og virksomhed gearet som den skal være," lød det dengang.

Forinden havde han siddet i spidsen for den godt 44 år gamle familievirksomhed i 16 år efter have taget over efter sin far, Jørgen Friis Poulsen.

Herning-entreprenør misser resultatforventning med 50 pct.

Anden generation i jysk entreprenørfamilie stopper efter 16 år

Herning-entreprenør går ind i projektudvikling

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier