EjendomsWatch

Koks i ledelsen hos jysk projektudvikler

Ny topchef fratræder efter få måneder, mens ejer og tidligere adm. direktør atter sætter sig i chefstolen, dog kun midlertidigt.

Jesper Friis Poulsen, ejer og tidligere adm. direktør for JFP, må midlertidigt tilbage i direktørstolen. | Foto: PR

Det blev kun til nogle få måneder for Niels Henrik Madsen som adm. direktør for den Herning-baserede udvikler- og entreprenørkoncern JFP. En planlagt reception tirsdag, hvor kunder og samarbejdspartnere skulle møde den nye mand i spidsen, er derfor blevet aflyst, oplyser virksomheden.

"Efter at have prøvet kræfter med rollen som adm. direktør for JFP i nogle måneder, er Niels Henrik Madsen kommet til den konklusion, at rollen ligger for langt fra det, som optager ham mest og hvor han har det bedst: Som ansvarlig for JFP’s byggeprojekter," skriver Jesper Friis Poulsen, ejer og bestyrelsesmedlem.

Niels Henrik Madsen skal i stedet varetage en stilling som driftsdirektør med ansvar for den samlede produktion i Danmark, fremgår det. Tidligere har han været  chef for den jyske afdeling af koncernen.

Indtil en mere permanent løsning er på plads, vil Jesper Friis Poulsen igen sætte sig til rette som leder af den daglige drift. Han var tidligere adm. direktør frem til marts i år, hvor netop Niels Henrik Madsen tog over.

Her takkede Jesper Friis Poulsen af på koncernens generalforsamling, hvor han kunne præsentere en omsætning, der i 2016 for første gang rundede 1 mia. kr., mens bundlinjen slet ikke nåede den forventede størrelse.

"Vi har investeret i fremtiden i 2016, og det har kostet på bundlinjen. Men nu er vores organisation og virksomhed gearet som den skal være," lød det dengang.

Forinden havde han siddet i spidsen for den godt 44 år gamle familievirksomhed i 16 år efter have taget over efter sin far, Jørgen Friis Poulsen.

Herning-entreprenør misser resultatforventning med 50 pct.

Anden generation i jysk entreprenørfamilie stopper efter 16 år

Herning-entreprenør går ind i projektudvikling

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier