EjendomsWatch

Tidligere asylcenter og plejehjem ryger til salg i Randers

Den centrale ejendom bliver sendt på markedet, efter lejemål udløb tidligere på året. Oplagt at konvertere til boliger, lyder det fra erhvervsmægler.

Foto: Nybolig Erhverv/PR

Et tidligere asylcenter — og før det plejehjem — på Søren Møllers Gade 37 i Randers er blevet sat til salg til en pris på 20 mio. kr., skriver Randers Amts Avis. Rødstensbygningen er fra 1896, ombygget i 1996 og er små 5000 kvm fordelt på tre etager, og i kælderen er der indrettet et stort køkken, så det kunne blive en god gildesal, vinkælder eller plads til hobbyaktiviteter.

"Standen på ejendommen er god nok, den er brugt, bevares, men der er jo sådan set lige nu indrettet i 62 hotelagtige lejligheder med to værelser og stort badeværelse. Man kunne forestille sig, at det kunne bruges til noget lignende som plejehjem, for så kræver det ikke meget andet end maling og udskiftning af køkkenelementer og vinyl på gulvene, siger Jesper Bruun Fangel, ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Erhverv Randers, Viborg og Skive, til Randers Amts Avis.

Han kunne også tænke sig at en køber kunne finde på at lave det hele i lejligheder, og hvis der er tale om "små" lejligheder på 80-110 kvm til unge eller seniorer, kan der blive 35-40 stykker i alt. I så fald skal der laves ny lokalplan for ejendommen, hvor Dansk Flygtningehjælp var lejer af hele bygningen indtil 1. april i år og nu er ryddet og står tom.

Ifølge Jesper Bruun Fangel har den første interesserede investor bedt om en fremvisning, og erhvervsmægleren har været i forbindelse med kommunens arkitekt for at finde en løsning til de påkrævede parkeringspladser ved boliganvendelse. Her er der fundet ca. 75 pct. på nuværende tidspunkt, og Jesper Bruun Fangel er overbevist om, at resten også kan findes.

TK Development polstrer pipelinen med ny bydel i Randers

Ny eventarena i Randers er kommet et skridt nærmere

Randers-vartegn omdannes til boliger og hotel for trecifret millionbeløb

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier