EjendomsWatch

Tidligere asylcenter og plejehjem ryger til salg i Randers

Den centrale ejendom bliver sendt på markedet, efter lejemål udløb tidligere på året. Oplagt at konvertere til boliger, lyder det fra erhvervsmægler.

Foto: Nybolig Erhverv/PR

Et tidligere asylcenter — og før det plejehjem — på Søren Møllers Gade 37 i Randers er blevet sat til salg til en pris på 20 mio. kr., skriver Randers Amts Avis. Rødstensbygningen er fra 1896, ombygget i 1996 og er små 5000 kvm fordelt på tre etager, og i kælderen er der indrettet et stort køkken, så det kunne blive en god gildesal, vinkælder eller plads til hobbyaktiviteter.

"Standen på ejendommen er god nok, den er brugt, bevares, men der er jo sådan set lige nu indrettet i 62 hotelagtige lejligheder med to værelser og stort badeværelse. Man kunne forestille sig, at det kunne bruges til noget lignende som plejehjem, for så kræver det ikke meget andet end maling og udskiftning af køkkenelementer og vinyl på gulvene, siger Jesper Bruun Fangel, ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Erhverv Randers, Viborg og Skive, til Randers Amts Avis.

Han kunne også tænke sig at en køber kunne finde på at lave det hele i lejligheder, og hvis der er tale om "små" lejligheder på 80-110 kvm til unge eller seniorer, kan der blive 35-40 stykker i alt. I så fald skal der laves ny lokalplan for ejendommen, hvor Dansk Flygtningehjælp var lejer af hele bygningen indtil 1. april i år og nu er ryddet og står tom.

Ifølge Jesper Bruun Fangel har den første interesserede investor bedt om en fremvisning, og erhvervsmægleren har været i forbindelse med kommunens arkitekt for at finde en løsning til de påkrævede parkeringspladser ved boliganvendelse. Her er der fundet ca. 75 pct. på nuværende tidspunkt, og Jesper Bruun Fangel er overbevist om, at resten også kan findes.

TK Development polstrer pipelinen med ny bydel i Randers

Ny eventarena i Randers er kommet et skridt nærmere

Randers-vartegn omdannes til boliger og hotel for trecifret millionbeløb

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier