EjendomsWatch

Silvan-topchef venter ekspansion med ny ejer

Byggemarkedskæden øjner muligheder for nye butikker efter salg til tysk kapitalfond. De nye ejere skal dog først overbevises om planerne, siger adm. direktør.

Freddy Lauridsen, adm. direktør i Silvan. | Foto: PR

Med Stark Groups salg af Silvan til den tyske kapitalfond Aurelius Group forventer Freddy Lauridsen, adm. direktør i Silvan, at byggekæden vil opruste antallet af butikker, skriver Børsen.

"Vi vil i fremtiden komme til at have flere butikker, end vi har i dag. Der er ingen, der siger, at det er de samme forretninger, som vi har i dag, men jeg tror på, at vi i fremtiden har flere butikker," siger Freddy Lauridsen til Børsen, efter at handlen blev bekendtgjort mandag.

Han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at uddybe planerne med hensyn til beliggenhed, antal og tidspunkt for butiksåbninger. Freddy Lauridsen understreger, at det afhænger af Aurelius Group og kapitalfondens syn på den nuværende strategiplan.

Freddy Lauridsen forventer, at de to parter i løbet af tredje kvartal vil komme nærmere en plan for Silvans fremtid. Kæden har på nuværende tidspunkt 42 byggemarkeder fordelt over hele landet og havde sidste år en omsætning på 1,6 mia. kr.

Presset ejer vil sælge Silvan-kæden

Dansk byggekoncern sættes til salg af britiske ejere

Kapitalfond gør klar til at sælge Babysam-kæden

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier