EjendomsWatch

Dansk byggekoncern sættes til salg af britiske ejere

Koncernen bag byggemarkedskæderne Silvan og Stark er blevet sat til salg af sine ejere.

Foto: PR

DT Group, der blandt andet står bag byggemarkedskæderne Starck og Silvan, skal finde nye ejere. Det er den nuværende ejer, britiske Wolseley, der sælger fra som et led i den nye strategi, der blev sat i gang sidste år.

"Vi er i Norden i gang med en større strategiproces, og der er allerede taget nogle sunde valg, blandt andet at skære de ikke-rentable forretninger fra samt sætte Silvan, der kun står for 8 pct. af vores samlede omsætning, til salg. I hele denne proces har vi naturligvis også tænkt over vores ejerskab og været i tæt dialog med Wolseley omkring dette," siger Søren P. Olesen, der er direktør i DT Group, i en pressemeddelelse.

"Det er helt åbenlyst, at synergierne ikke er så store mellem Wolseley og DT Group i Norden, og med en ny ejer i løbet af 2017 vil vi stå utrolig stærkt med vores nye fokus, strategi og fremtidige forretning," siger han.

DT Group havde i det seneste regnskabsår en omsætning på 18,4 mia. kr. og fik et resultatet før skat og renter på 530 mio. kr.

Presset ejer vil sælge Silvan-kæden

Færre kunder får byggemarkeder til at droppe dele af Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier