EjendomsWatch

73 blandede boliger på vej i Fredericia

Ejerboliger, almene boliger og ældreboliger opføres dør om dør.

Foto: PR-visualisering: Skala Arkitekter

Boligkontoret Fredericia og Vejle-firmaet STB Byg har indgået aftale om opførelsen af 73 boliger i området Kongens Punkt i Fredericia som led i byens kommende kanalby, der har Realdania By & Byg med som partner.

STB Byg skal opføre 12 almene familieboliger og 29 lejligheder i seniorbofællesskab for Boligkontoret Frederica, mens STB Byg selv er investor og bygherre for 32 private lejligheder og en café, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Vi er meget glade for at være blevet valgt til dette spændende projekt af Boligkontoret Fredericia, som vi har haft et meget fint samarbejde med gennem flere år. Det gælder både opgaven med at opføre Boligkontorets del af Kongens Punkt – og til selv at være bygherre for 32 private lejligheder med en meget attraktiv placering og caféen med den fantastiske beliggenhed ud til kanalen," siger Jens Winther, STB Bygs direktør, i meddelelsen.

Også Boligkontoret Fredericia er tilfreds:

"Jeg ser meget frem til samarbejdet med STB BYG om at opføre det nye byggeri, som bliver i en rigtig god kvalitet, med spændende arkitektur og flotte materialer. Samtidig er jeg meget glad for, at vi nu kan imødekomme den store efterspørgsel fra foreningen Seniorbo Fredericia, som har mange på venteliste," siger direktør Finn Muus i meddelelsen.

Spaden sættes i jorden til det nye projekt til november.

Teamet, som har vundet Boligkontoret Fredericias udbud, ledes af STB Byg og består derudover af Skala Arkitekter og ingeniørfirmaet Niras.

Boligkontoret Fredericia har benyttet sig af Kuben Management som bygherrerådgiver i samarbejde med Kaiser Domino Advokatfirma, fremgår det.

Schmidt Hammer Lassen skal tegne havnebyggeri til 130 mio. kr.

Medie: Kaserne i Frederica bliver midlertidig politiskole

Tre jyske almene boligorganisationer går i it-samarbejde 

Skole bliver til 53 seniorboliger i Fredericia

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Salget af erhvervsejendom i Gentofte er blandt de største på dagens liste med 20 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier