EjendomsWatch

Skole bliver til 53 seniorboliger i Fredericia

I Fredericia overtager de ældre Købmagergade Skolen fra de yngre. En renovering har omdannet læreanstalten til et seniorbofællesskab.

Foto: Leif Tuxen

Boligkontoret Fredericia er ved at lægge de sidste fingre på et renoveringsprojekt, hvor den tidligere Købmagergade Skole nu skal fungere som et seniorbofællesskab. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge mediet skal de første lejere flytte ind i den omdannede skole til juli, hvorefter der vil være gradvis indflytning indtil september.

Skolen er blevet lavet om til 53 lejligheder, der skal fungere som et bofællesskab. Det indebærer blandt andet værksteder, festlokale og gymnastiklokale, fremgår det. Ifølge genhusningskonsulent Bianca Lassen ved Boligkontoret Fredericia har man gennem samtaler med andre seniorbofællesskaber fundet frem til, hvad der er godt at etablere.

"Vi havde indbudt folk fra et seniorfællesskab i Haderslev, og de kunne fortælle om de aktiviteter, som de har gang i. Det er alt fra motion til snapseklub, og det, håber vi, giver inspiration til, hvad der lokalt kan etableres af aktiviteter," fortæller hun til mediet.

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier