EjendomsWatch

Medie: Kaserne i Frederica bliver midlertidig politiskole

Ifølge TV2 News bliver Fredericia hjemsted for en ny vestdansk politiskole, indtil en ny står klar i Vejle i 2020.

Foto: Jens Dreisling/Polfoto (arkiv)

Der bliver oprettet en midlertidig politiskole på Ryes Kaserne i Fredericia, indtil politiskolen i Vejle står klar. Det erfarer TV2 News.

Tirsdag oplyste justitsminister Søren Pape Poulsen (K), at han regner med at have en politisk aftale om en midlertidig politiskole klar inden sommerferien.

Onsdag mødes forligskredsen bag politiaftalen.

"Jeg har i hvert fald nogle scenarier med, som vi kan diskutere med partierne onsdag, og jeg tror også, at partierne vil kunne se sig selv i nogle af de løsninger, vi lægger frem," sagde ministeren tirsdag.

"Man skal passe med at stille garantier, men jeg vil være meget overrasket, hvis vi ikke har en løsning inden 1. juli," sagde han.

Danmarks nye politiskole står klar i 2020 i Vejle, og derfor er der brug for at finde et sted, hvor der kan uddannes nye politifolk indtil da.

Ifølge justitsministeren er mulighederne for en midlertidig politiskole blevet undersøgt gennem længere tid.

Politiaftalen blev indgået i november 2015 mellem den daværende Venstre-regering, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og De Konservative.

Ny politiskole bliver placeret i Vejle

Armlægning om politiskole holder Colliers på pinebænken

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier