Topchef stopper hos EDC Erhverv Poul Erik Bech

Robert Neble Larsen fratræder sin stilling som adm. direktør hos erhvervsmæglerkæden øjeblikkeligt. Efter at have leveret varen på en række parametre søger han nye udfordringer, lyder begrundelsen.
Foto: PR
Foto: PR

Robert Neble Larsen stopper som adm. direktør hos EDC Erhverv Poul Erik Bech med udgangen af februar, skriver erhvervsmæglerkæden i en meddelelse.

Her udtaler Robert Neble Larsen, at tiden er inde til at prøve noget nyt. Han har imidlertid intet nyt job på plads.

"Jeg har, efter eget ønske, valgt at søge nye udfordringer uden for koncernen, fordi jeg synes, at tiden er kommet til at prøve noget andet. Vi har haft en fantastisk udvikling i de seneste år, med masser af dygtige kollegaer, der har bidraget til virksomhedens succes. Jeg forlader derfor EDC Erhverv Poul Erik Bech på et tidspunkt, hvor forretningen kører fornuftigt og med masser af dygtige kollegaer ombord," siger Robert Neble Larsen således i meddelelsen.

Han påpeger, at en række opgaver skal afsluttes og vil sørge for en effektiv overdragelse, men understreger, at hans sidste dag på kædens kontor på Bermerholm nær Kgs. Nytorv i København bliver den 28. februar.

Robert Neble Larsen fratræder efter fire år med vækst på bundlinjen, øget digitalisering og flere udvidelser af EDC Erhverv Poul Erik Bech-kæden rundt om i landet.

Stifter og bestyrelsesformand Poul Erik Bech kvitterer i meddelelsen for Robert Neble Larsens indsats i erhvervsmæglerkæden på følgende vis:

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Robert tak for den indsats, han har ydet i de forløbne år, og jeg ser frem til at følge ham fremover."

"Du skal kun ansætte mig, hvis du vil vækste"

Nye erhvervsmæglere indtager Nordsjælland

"Investorerne går i stigende grad uden for København"

Stærkt regnskab fra Poul Erik Bech Erhverv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også